Asociația pentru Dezvoltare Activă urmărește inițierea, promovarea și implementarea unor măsuri de dezvoltare activă și durabilă a calității vieții pentru consolidarea unei societăți responsabile și active sub aspect cultural, educațional, social și ecologic.

La ADA credem cu tărie că tinerii sunt prezentul, iar dezvoltarea și implicarea lor trebuie să devină o prioritate pe agenda publică. 

Credem că tinerii pot schimba lumea dacă sunt lăsați și sprijiniți să facă asta. De aceea, prin proiectele noastre am urmărit să împuternicim tinerii și să îi echipăm cu competențele și instrumentele necesare pentru a participa în viața comunității.

Ne-am asumat să îi sprijinim în mod special pe acei tineri a căror participare în comunitate este mai dificilă din cauza oportunităților reduse cu care se confruntă.

Asociația pentru Dezvoltare Activă este una dintre cele mai active organizații în domeniul tineretului din România și a implementat implementat până în prezent numeroase proiecte locale, naționale și internaționale.

În prezent, ADA coordonează programul European Youth Village, un program de organizare și dezvoltare comunitară pentru tinerii din mediul rural din România, dar și alte proiecte naționale și internaționale.

Invitație participare achiziție publică servicii masă și coffee break pentru Summitul tinerilor din mediul rural (Slimnic, 24-28 august 2022)

Asociația pentru Dezvoltare Activă vă invită să participați la achiziția publică de Servicii masă (prânz și cină) și coffee break pentru în perioada 24-27 august 2022, pentru participanții la Activitatea A8. Summitul Tinerilor din Mediul Rural, prevăzute a se derula în cadrul proiectului cu titlul „European Youth Village – Un program de referință pentru dezvoltarea sectorului de tineret din mediul rural”, RO2020/ACF_A3_GS_12.

Acest proiect este cofinanțat prin Programul Active Citizens Fund România, parte a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021.

Așteptăm cu interes oferta dumneavoastră financiară transmisă prin e-mail până pe 22/07/2022, la ora 10:00, pe următoarea adresă de e-mail: dezvoltare.activa@gmail.com.

Valoarea estimată: 29792.59 lei fără TVA

Date privind modalitatea de atribuire: Selecție de oferte potrivit Procedurii  realizarea achizițiilor în cadrul Active Citizens Fund România,  pe baza criteriului „prețul cel mai scăzut”.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să consultați oferta și caietul de sarcini, aici.

Observații: O ofertă validă presupune completarea formularului de ofertă și a anexelor (le găsiți atașate la acest email) și trimiterea acestora pe adresa de email menționată anterior până la termenul limită. Pentru detalii suplimentare vă stăm la dispoziție.

Vă mulțumim!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.