Invitație participare achiziție publică servicii realizare materiale promoționale (produse personalizate) pentru Summitul Tinerilor din Mediul Rural

Asociația pentru Dezvoltare Activă vă invită să participați la achiziția publică de Servicii realizare materiale promoționale (produse personalizate) pentru Summitul Tinerilor din Mediul Rural, prevăzute a se derula în cadrul proiectului cu titlul „European Youth Village – Un program de referință pentru dezvoltarea sectorului de tineret din mediul rural”, RO2020/ACF_A3_GS_12.

Acest proiect este cofinanțat prin Programul Active Citizens Fund România, parte a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021.

Așteptăm cu interes oferta dumneavoastră financiară transmisă prin e-mail până pe 01/08/2022, la ora 15:00, pe următoarea adresă de e-mail: dezvoltare.activa@gmail.com.

Valoarea estimată: 16100 lei fără TVA

Date privind modalitatea de atribuire: Selecție de oferte potrivit Procedurii  realizarea achizițiilor în cadrul Active Citizens Fund România,  pe baza criteriului „prețul cel mai scăzut”.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să consultați oferta și caietul de sarcini, AICI.

Observații: O ofertă validă presupune completarea formularului de ofertă și a anexelor (le găsiți atașate la acest email) și trimiterea acestora pe adresa de email menționată anterior până la termenul limită. Pentru detalii suplimentare vă stăm la dispoziție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *