Invitație participare la achiziția de Servicii realizare Strategie de dezvoltare organizațională a programului European Youth Village / RO2020/ACF_A3_GS_12

Asociația pentru Dezvoltare Activă vă invită să participați la achiziția publică de Servicii realizare Strategie de dezvoltare organizațională a programului European Youth Village, prevăzute a se derula în cadrul proiectului„European Youth Village – Un program de referință pentru dezvoltarea sectorului de tineret din mediul rural”, RO2020/ACF_A3_GS_12.

Acest proiect este cofinanțat prin Programul Active Citizens Fund România, parte a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021.

Strategia de dezvoltare organizațională a programului European Youth Village 2023-2025 va cuprinde pe lângă obiectivele și direcțiile generale de dezvoltare strategică și un plan de advocacy al programului European Youth Village, un plan de fundraising, un plan de monitorizare, un plan de promovare/comunicare externă, un plan de management și un plan de extindere a rețelei de organizații ce formează Guvernanța programului și capacitarea membrilor din rețea de a se implica în procesul de luare a deciziilor, dar și alte elemente/teme care vor reieși în urma întâlnirilor de lucru.

Așteptăm cu interes oferta dumneavoastră (formularul de ofertă și anexele) transmisă prin e-mail până pe 16 decembrie 2022, la ora 10:00, pe următoarea adresă de e-mail: dezvoltare.activa@gmail.com. Vă rugăm să adăugați în CC: marius7ilas@yahoo.com (adresa de e-mail a responsabilului financiar).

Valoarea estimată: 10334.66 lei fără TVA

Date privind modalitatea de atribuire: Selecție de oferte potrivit Procedurii  de realizare a achizițiilor în cadrul Active Citizens Fund România,  pe baza criteriului „raport calitate-preț”.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să consultați oferta și caietul de sarcini aici.

Observații: O ofertă validă presupune completarea formularului de ofertă și a anexelor (le găsiți atașate la acest email) și trimiterea acestora pe adresa de email menționată anterior până la termenul limită. Pentru detalii suplimentare vă stăm la dispoziție.

Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *